Suojaa peltikattosi ja pidennä sen elinkaarta

Peltikattojen pinnoitus on ollut vuosikymmenien aikana yksi päätoimialoistamme. Olemme pinnoittaneet 40 vuoden aikana yli 1,5 miljoonaa neliömetriä erilaisia kattoja, useita satoja kohteita.

Säännöllisesti ja ammattilaisten toimesta huollettu peltikatto kestää pidempään ja suojaa kattoasi sään vaikutuksilta. Suomen vaihtelevat ilmasto-olosuhteet ja neljä vuodenaikaa asettavat kovat haasteet peltikaton pinnan kestävyydelle. UV-säteily, lumi, jää, sade, sekä suuret lämmön vaihtelut heikentävät ja kuluttavat pinnoitetta vuosien kuluessa. Kulunut ja hilseilevä vanha maalipinta altistaa pellin hapettumiselle ja ruosteelle.

NOXYDE- ja RUST-OLEUM -tuoteperheistä löytyvät markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut peltikattosi huoltomaalaukseen ja pinnoittamiseen. Vanhaa peltikattoa ei montakaan kertaa kannata purkaa pelkän pinnan kulumisen vuoksi. Huomattavasti edullisemmaksi ja järkevämmäksi tulee pinnoittaa vanha peltikate, sillä saadaan katolle ammattilaisten tekemänä jopa kymmeniä vuosia lisää elinaikaa, ennen seuraavaa käsittelyä.

  • Uuden NOXYDE -pinnan tekoUuden NOXYDE -pinnan teko
  • SuojelukohdeSuojelukohde
  • Kerrostalon kattoKerrostalon katto